Uiltje knappen!

Uiltje knappen op de kinderkamer

Voor de kids wou ik een leuk kussen maken waar ze ook mee kunnen spelen en lekker mee op de bank kunnen hangen na een intensief middagje ravotten. Mijn inspiratie bron was een uil en dit heb ik vertaald naar een sierlijk uilen kussen. Nadat ik het patroon had gemaakt ben ik achter de naaimachine gekropen om het uilen kussen te maken en na twee uurtjes was het eerste kussen klaar. Oh ja ik had ook nog een klein kussentje gemaakt voor Lana.

The day after

Ik had de uilen kussentjes op de bank neergezet zodat de beide dames het meteen zouden zien de volgende ochtend. Nena was heel enthousiast en begon het kussen te knuffelen, Lana zette haar vizier ook op het grote kussen “dat had ik dus niet zo bedacht” dus al snel moest ik de conclusie trekken dat er nog een uilen kussen setje gemaakt moest worden. Wel leuk iedereen een eigen kussen voor op zijn kinderkamer.

Een paar dagen later heb ik mijn uilen kussen op mijn Facebook pagina geplaatst, nou wat een reacties kwamen hierop. Inmiddels heb ik een aantal kussens gemaakt die besteld zijn. Ja de hobby moet ook bekostigd worden.

Bestellen.

Ik heb besloten om het uilen kussen tijdelijk op mijn website te zetten. Dus als je een uniek uilen kussen wilt voor op de babykamer of kinderkamer wees er dan snel bij je kan ze tot maar tot 30 maart 2014 bestellen. Daarna zal ik ze niet meer maken en ga ik een ander leuk item maken waar ik al een idee voor heb.

Wat krijg je.

Natuurlijk een heel leuk en uniek uilen kussen. Het kussen heeft een afmeting van c.a. 40×50 cm en is lekker dik gevuld. Het kussen is voorzien van twee vleugels, ogen en een snaveltje. De ogen en het snaveltje zijn van vilt.

Ophalen of verzenden.

Woon je in Raalte of in de buurt van Raalte dan kan je het kussen komen afhalen. Moet ik het voor je verzenden dan zijn de kosten voor een pakket € 6,95 (PostNL)

 Levertijd

De levertijd is een paar dagen na het ontvangen van je bestelling, moet het verzonden worden dan na het ontvangen van je betaling. Via de mail hou ik je op de hoogte wanneer het verzonden is.

Heb je speciale wensen, suggesties of ideeën laat het mij weten.

Ik zou het leuk vinden om een reactie op mijn blog te krijgen van je

Groetjes Brenda.

Tags: , , , , , , , ,

10 Responses to “Uiltje knappen!”